U droomt al jaren van een nieuwe badkamer, een extra kamer op zolder of een moderne keuken ?

 

Tijd om uw droom waar te maken

 

Een grote verbouwing geeft vaak grote zorgen. Veel van deze zorgen kunnen vooraf door ons worden weggenomen door een heldere communicatie!

Neem gerust contact met ons op om uw wens voor te leggen. Ook wanneer u nog niet precies weet hoe u het hebben wilt denken wij graag met u mee. Wij plannen met u een persoonlijke afspraak in. Tijdens deze afspraak kunt u uw ideeën  voorleggen en bespreken wij met u de mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Wij rekenen geen voorrijkosten en de offerte is geheel vrijblijvend. 

Tegels, sanitair of keuken liever zelf aanschaffen? Geen enkel probleem! U kunt dit tijdens de opname kenbaar maken dan houden wij hier rekening mee.

 

Als wij voor u de opdracht mogen uitvoeren plannen wij met u een datum waarop de werkzaamheden starten. U weet precies wanneer wij beginnen. Van te voren kunnen wij een goede inschatting van maken de tijd die de werkzaamheden in beslag nemen. Omdat wij werken met een klein team zult u tijdens de werkzaamheden altijd dezelfde mensen over de vloer krijgen. U heeft hierdoor een vast aanspreekpunt waar u ten alle tijde met uw vragen terecht kunt. Niet geheel onbelangrijk, wij leveren de werkplek schoon op en gaan pas weg als u tevreden bent.

 

Voor meer informatie of direct een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of telefonisch op 06-1406 8862

 

Geen voorrijkosten - Vrijblijvende offerte - Advies op maat - Minimaal 12 maanden garantie - Professioneel