Mijn naam is Pascal Pak. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Hellevoetsluis. Van kinds af aan ben ik woonachtig geweest op Voorne Putten en nog steeds woon ik hier met veel plezier.

 

Ruim 23 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste baan in de bouw.  Na 12 jaar loondienst bij bouw- en onderhoudsbedrijven heb ik de grote stap gemaakt naar een eigen bedrijf. Grootste drijfveer hiervoor is het persoonlijke contact met de klant en een opdracht opleveren volledig naar wens van de klant. Door de vele diverse soorten werkzaamheden kunnen wij ons echt allround noemen. Voor een kleine klus of een totaal renovatie, u kunt bij ons terecht.

 

Met passie en vakmanschap geven wij invulling aan uw opdracht. De passie hiervoor zit in ons bloed. Het vakmanschap herkent u aan de kwaliteit van ons werk. Daarnaast volgen wij regelmatig cursussen en opleidingen om bij te blijven met de nieuwste technieken en innovaties.

 

Uw opdracht is bij ons in goede handen. Wij komen altijd vooraf geheel vrijblijvend bij u langs om uw klus te bespreken. Uw wensen staan hierbij centraal. Wij komen graag in contact met u.